AI Copywriting tool

Ben je op zoek naar een AI copywriting tool die binnen enkele minuten hoog converterende content kan produceren?

Ik heb zo’n tool voor je gevonden!

Wat is Jasper AI copywriting tool

Jasper is een tool die hoog-converterende teksten voor je schrijft. En daarbij ook de eerste AI tool die Nederlandse content schrijft.

Jasper helpt je met het maken van website teksten, Facebook advertenties, marketing e-mails en content in enkele minuten.

Geen hoge kosten meer om een tekstschrijver in te huren!

Wat Jasper anders maakt dan andere tools is de Artificial Intelligence (AI) die gebruikt wordt. AI bestaat al tientallen jaren, maar het is pas recent dat we echte doorbraken hebben gezien op het gebied van content creatie, waarbij AI veel intelligenter is geworden dan voorheen.

Jasper helpt je om hoog-converterende inhoud te creëren. Binnen een paar minuten is jouw salestekst, Facebook AD of product tekst klaar om op je website te zetten! Ik gebruik het al een paar maanden en heb daar hele goede resultaten mee gehaald.

Hierdoor bespaar ik veel tijd bij schrijven van blog- en salesteksten voor mijn site, die ik nu in andere projecten kan steken.

Ik gebruik het ook voor de bedrijven van mijn klanten. Het is echt een geweldig hulpmiddel dat me helpt mijn werk te versnellen en geld te besparen op het inhuren van tekstschrijvers.

Ben je klaar om deze tool gratis uit te proberen? Zo ja, claim dan nu je gratis trial!

Hoe werkt het

Jasper is kunstmatige intelligentie software die met een paar klikken hoogwaardige teksten voor je kan maken. Jasper is ontworpen om marketeers, ondernemers en copywriters te helpen met het creëren van kwalitatieve content in recordtijd.

Dit betekent dat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf terwijl Jasper werkt aan het creëren van overtuigende content – inclusief Facebook-advertenties, marketing e-mails, website teksten, landingspagina’s, blog posts en meer. Vertel Jasper gewoon naar welk type content je op zoek bent en hij doet de rest!

Wat kost Jasper AI tekst tool?

De prijs voor dit programma is afhankelijk voor welke abonnement je kiest. Zo kun je zelf kiezen hoeveel woorden jij per maand wilt laten schrijven, en of je maandelijks of jaarlijks betaald.

De kosten van het abonnement liggen tussen de $29 en $119 per maand, afhankelijk van het type abonnement waar je voor kiest.

Daarnaast kun je ook voor een jaarlijks abonnement, waarmee je hoge korting krijgt op de prijs.

Jasper is gebouwd met het doel dat ondernemers tijd besparen en hun productiviteit verhogen, door zich geen zorgen te hoeven maken over het creëren van content.

Dit programma is een betaalbare oplossing voor diegenen die geen copywriter willen inhuren en te weinig tijd hebben om hun content zelf te schrijven.

Voor wie is Jasper geschikt?

Jasper is een tool die werkt voor mensen die snel een grote hoeveelheid content willen produceren. Jasper is ontworpen voor marketeers die meer gedaan willen krijgen in minder tijd en beter converterende teksten willen hebben.

Deze AI copywriting tool is geschikt voor:

  • Copywriters en schrijvers met een lage productiviteit
  • Eigenaren van kleine bedrijven die verkooppagina’s, content en landingspagina’s moeten maken, maar niet over de middelen of tijd beschikken
  • Marketing teams die hun proces van het creëren van hoog converterende teksten willen versnellen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit
  • Facebook adverteerder
  • Freelancers

Waarom je de software nu moet gaan gebruiken

Als het gaat om het creëren van veel content voor uw bedrijf, heeft u drie opties. Je kunt het zelf doen, een dure tekstschrijver inhuren of je kunt Jasper AI copywriter software gebruiken.

Alle methodes hebben hun voor- en nadelen, maar uiteindelijk is de keuze aan jou. Laten we eens kijken welke voordelen er zijn, zodat je voor jezelf kunt beslissen of deze tool bij je past.

Wat betreft de voordelen van het gebruik van een AI copywriter software, zijn dat er heel veel, maar ik zal de 3 belangrijkste uitlichten.

De eerste is dat je geen tijd hoeft te besteden aan het maken van je eigen content. Alle inhoud wordt door Jasper gemaakt, één druk op de knop en er word een stuk content gegenereerd!

Het tweede voordeel is dat u toegang hebt tot de tool op zowel uw computer, tablet of telefoon. Omdat het een cloud-based software is hebt u toegang tot alle geschreven content vanaf ieder apparaat.

Tot slot, de belangrijkste, bespaart deze AI-copywriter tijd en geld! U hoeft geen tekstschrijver in te huren om content voor uw bedrijf te creëren.

Is er een geld terug garantie?

Deze tool heeft een 7-dagen geld terug garantie.

Dit is gemaakt om een vangnet te bieden voor degenen die onzeker zijn over hun beslissing. Je hebt hiermee de kans om de beste AI copywriting tool 7 dagen uit te proberen zonder dat je ergens aan vastzit.

Als de tool je om één of andere reden niet bevalt ontvang je binnen 7 dagen het volledige bedrag bedrag terug op je rekening, zonder vragen.

De belofte van Jasper is eenvoudig: Ze willen dat al hun abonnees zich veilig en zeker voelen over hun keuze.

Gratis trial

De gratis proefversie van jasper.ai is bedoeld voor mensen die nog geen beslissing kunnen nemen en de tool willen testen voordat ze een beslissing nemen.

De gratis proefperiode van 7 dagen bied je de mogelijkheid om te beoordelen of deze dienst voor jou geschikt is.

Als aan het eind van de periode niet bevalt, krijg je zonder vragen je geld terug.

Conclusie wat ik van Jasper vind

Jasper.ai is een fantastische tool die snel content voor me schrijft waardoor ik hoge rankings met mijn websites haal!

Wat ik het beste vind aan Jasper is hoe het met ideeën komt wat je in je artikel moet opnemen, zonder dat ik daar zelf een zoekwoordonderzoek voor moet doen.

Kortom, het product werkt geweldig en ik raad je aan het vandaag nog gratis uit te proberen!

Wat vind jij van Jasper ? Heb je deze tool eerder gebruikt of overweeg je het te gebruiken in je business? Laat het me weten in de comments hieronder.

winnen in google e-book

Hoger in Google?

Download gratis de meest complete online SEO gids (stappenplan)